IN STORE in your country:
Srbija   Slovenija   Hrvatska   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SRBIJA Utorak, 17.07.2018 || Superiornost u marketingu i digitalizacija u fokusu konferencije Marketing Summit   |  Uskoro dozvola za izvoz jaja i piletine u EU  |  Treća konferencija "Šta jedemo?" 31. maja  |  Trofej za najbolje autohtono crveno vino osvojio Vranac Premier   |  Vlada predlaže ukidanje pečata za privredu  |  Srbija kargo i Siemens potpisali ugovor   |  Cipiripi prodat iz strateških razloga  |  Transportna zajednica zapadnog Balkana počela rad   |  Srem Šid počinje da radi do kraja juna?  |  Lav podržava i sportiste i navijače  |  Sedam godina Nestlé fabrike u Surčinu  |  Tikveš Barovo crveno iz 2015. dobilo Platinum na Decanteru  |  Nagrada za Paviljon Knjaz Miloš u parku Bukovičke Banje  |  Best Seed Producer sponzor "Ravno Selo film festivala"   |  Metro podržao očuvanje tradicije i nematerijalne kulturne baštine   |  Novoizgrađeni Lidl u Velikoj Gorici  |  Stabilan razvoj Metroa  |  Kvartalna bruto dobit Mercatora porasla 36,5%  |  PerSu i Kulturni centar potpisali ugovor   |  Apatinska obezbedila treninge vožnje maturantima  |   ||
   

Švajcarska: Nakon Azije, ružičasti KitKat stiže i u Evropu

11.04.2018
Nestlé će lansirati ružičastu verziju čokoladice KitKat u Evropi iduće nedelje, nakon testiranja proizvoda u Japanu i Južnoj Koreji, saopštila je švajcarska grupa.
 
 
 
KitKat je tako postao prvi potrošački brend koji je, kao novu vrstu čokolade, razvio Barry Callebaut.
 
Potez je deo šireg napora najveće svetske prehrambene kompanije da tranformiše svoju ponudu slatkih proizvoda uvođenjem inovacija.
 
Nova KitKat čokoladica u početku će biti dostupna u Velikoj Britaniji po ceni od oko 1,20 dolara, a sledi lansiranje i u ostalim evropskim zemljama, najpre u Nemačkoj.

Švajcarski stručnjak za kakao i čokoladu Barry Callebaut novu vrstu smese za čokoladu predstavio je u septembru, kao dodatak postojećim ukusima mlečne, crne i bele čokolade. Za kompaniju Nestle, nakon više od deset godina istraživanja, ovo je prva nova vrsta čokolade decenijama unazad.
 
Ružičasta čokolada (ruby chocolate) dobija se iz crvenkastog zrna kakaoa i ne sadrži dodatake bobičastog voća ili veštačke boje.
 
Konditori, pod sve većim pritiskom potrošača sa sve izraženijom svešću o zdravoj ishrani, iznalaze nove načine da svoje proizvode učine interesantnijim.
 
Alexander von Maillot, globalni direktor konditorskog odeljka kompanije, rekao je da je lanisranje ružičaste čokoladice u Aziji bilo veoma uspešno.
 
Izvor: Reuters

Nazad
 




 
 
 
back to top