Poslednji novembarski vikend u ovoj godini u Beogradu osim dobrog provoda obećava i edukaciju - treći po redu Viski sajam održaće se 24. i 25. novembra u SubBeernom centru (Cetinjska 15). Bogati program sajma nudi degustaciju više od 100 vrsta viskija koje će se naći na jednom mestu, a posetioci biće i u mogućnosti da se bolje upoznaju sa kulturom i istorijom viskija na najboljem edukativnom programu koji je u vezi sa ovim zlatnim pićem.






Od premijernog predstavljanja i upoznavanja sa Naked Grouse blended malt viskijem svetske klase, preko ulaska u centar "viski turizma" i uvida u svet Islay viskija u drugačijem svetlu, do otkrića jedinstvenog sveta Glenfiddich maltova, najprodavanijeg svetskog single malt viskija, otkrivanja zanimljivog sveta viski koktela i nekonvencionalnog sveta Monkey Shoulder-a, organizatori su se pobrinuli da kreiraju potpuno viski iskustvo za svakog ljubitelja "vode života".
Jednočasovna predavanja sa degustacijom držaće svetski i domaći priznati barmeni: Ansisa Ancovsa, Vladimir Simić, Zdravko Brkić i Marko Miladinović.
Mesta na radionicama su ograničena, a o temama, terminima i predavačima možete saznati na stranici whiskyfair.rs .
Whisky Fair Beograd veoma je posvećen promovisanju odgovorne konzumacije alkohola zbog toga deo sredstava od ulaznica za radionice i aktivacija doniraće se za podršku promovisanja odgovorne konzumacije alkohola.
Radno vreme sajma je u subotu, 24. 11. od 12 do 02h, u nedelju 25.11. od 12 do 20h, a više informacija o sajmu potražite na whiskyfair.rs ili na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Foto: Aleksandar Dmitrović