IN STORE  in your country  
SRBIJA
Srbija
12.03.2019.

Nikšićko Tamno - najboji partner hrane

Veštim spojem ovog piva i specijaliteta iz Burger House-a nastao je Dark brewed burger...

Stefan i Mirko Lazarević, vlasnici Burger House-a napravili su korak dalje kada je reč o ukusima burgera.

Originalna američka receptura burgera koju su braća Lazarević donela iz Čikaga, u kome su provela detinjstvo, oplemenjena je novim ukusima koji hedonistima pružaju poseban čulni doživljaj.

Zahvaljujući dobrom poznavanju ćudi burgera i velikom iskustvu kuvara Dušana, Stefan i Mirko su odlučili da eksperimentišu. Proizvod te hrabrosti je Dark brewed burger, čiji je sastojak Nikšičko Tamno, za koje je već dokazano da se odlično uparuje sa hranom.

Savršenstvo ukusa Dark brewed burgera nastaje u tri koraka. Prvi je mariniranje slanine u pivu 24 sata, nakon čega ona prima ukus, vlažnost i sočnost piva; drugi je dodavanje Nikšićkog Tamnog u sos koji mu daje posebnu notu. Na kraju sledi polivanje mesa pivom. U toj kombinaciji naši gosti mogu da osete punoću ukusa, objašnjava Mirko i dodaje da još intenzivniji doživljaj nastaje kada se burger posluži uz Nikšićko Tamno.

Tajna je u tome, kako objašnjavaju stručnjaci za burgere, da se sa receptora pivom spere masnoća, nakon čega nastaje specifičan ukus.

Punoća ukusa i jedinstvena aroma osnovne su karakteristike koje Nikšićkom Tamnom pružaju veliku moć uparivanja sa hranom. U tim kombinacijama Nikšićko Tamno daje hrani jedinstvenu aromu i zaokružuje gurmansko iskustvo. Pravi dokaz za to je Dark brewed burger. Spoj piva koje je sinonim za uživanje i najkvalitetnijeg mesa za burgere stvorio je pravu gastronomsku revoluciju u srcu Beograda, poručili su iz Apatinske pivare.
-