Najnovija objava se nadovezuje na nasleđe kompanije u Sjedinjenim Američkim Državama i pivare u Sent Luisu kroz tri ključna stuba:
1. kreiranje i očuvanje američkih proizvodnih radnih mesta putem nove investicije od 15 miliona dolara u pivaru u Sent Luisu, što uključuje sredstva za infrastrukturne projekte u lancu snabdevanja kako bi se omogućio transport većih količina sastojaka do pivare i većih količina piva do kupaca i potrošača;
2. izgradnju proizvodne radne snage za budućnost otvaranjem vrata svog centra za obuku Technical Excellence Center u Sent Luisu za lokalne stručne škole i druge grupe, u partnerstvu sa Proizvođačkim institutom pri Nacionalnoj asocijaciji proizvođača (National Association of Manufacturers). Ova saradnja će dodatno razvijati i inspirisati sledeću generaciju proizvodnih talenata i označava prvi put da Anheuser-Busch omogućava pristup ovoj svetskoj obuci i van sopstvene radne snage;
3. jačanje karijernih mogućnosti za veterane širenjem primene novog digitalnog sistema za sertifikaciju koji prevodi vojno iskustvo u veštine potrebne za karijeru u proizvodnji.
U Anheuser-Busch-u verujemo da budućnost američke proizvodnje počinje upravo u našem rodnom gradu. Naša najnovija investicija u Sent Luis nije samo stvaranje najkvalitetnijih američkih proizvoda – ona je takođe stvaranje prilika, podsticanje inovacija i izgradnja snažnije budućnosti za američke radnike, veterane i celu američku proizvodnu industriju. Nedavno usvojen American Beer Act države Misuri omogućiće pivarima poput nas da donosimo značajne investicije našem rodnom Sent Luisu i celoj državi u decenijama koje dolaze, osiguravajući dugoročnu ekonomsku vitalnost, dok nastavljamo da jačamo celokupni američki proizvodni sektor, poručio je Brendan Whitworth, izvršni direktor Anheuser-Busch-a.
Priredila: InStore redakcija
Foto: Anheuser-Busch InBev