Summi1
Summit2

Još jedna radionica o budućnosti domaćih proizvoda

NAJAVA

Na licu mesta

21.10.2020

Online radionici projekta “Budućnost srpske industrije hrane”, u organizaciji Asocijacije za promociju srpske hrane, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, biće održana u petak, 23. oktobra od 14 časova.

Na radionici će biti reči o zahtevima iz oblasti bezbednosti hrane, inspekcijskom nadzoru, ali i online prodaji hrane, položaju malih proizvođača hrane, kao i „Zero Waste“ konceptu i iskorišćenosti otpada (nusproizvoda) iz prehrambene industrije.

Na radionici će govoriti: Miloš Pejčinović, Asocijacija za promociju srpske hrane, prof. dr Gordana Ristić, USAID-ov Projekat saradnje za ekonomski razvoj i prof. dr Ana Kalušević, Prehrambeno tehonološki savet Srbije.

Radionica se održava putem platforme Zoom, a možete se registrovati i prijaviti putem sledećeg linka.

Ova radionica namenjena opštini Sombor biće sedma i pretposlednja radionica koja se zbog epidemiološke situacije održava u online formatu, a namenjena je mladim proizvođačima.

Da podsetimo, “Budućnost srpske industrije hrane” je projekat koji pruža podršku, promociju i povezivanje mladima koji su zainteresovani ili već uključeni u sektor proizvodnje hrane. Cilj je motivacija i osnaživanje mladih da pokrenu sopstvenu proizvodnju, okrenu se tržištu visokokvalitetne hrane ili unaprede svoje postojeće proizvode.

Izvor: InStore